Summer 04/2023

GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Ltd
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Summer 04/2023

GPK Agrohellas Ltd
Δημοσιεύθηκε από Panos Katttis σε Πατατόσπορος · 6 Ιούλιος 2023
Τέλη Ιουνίου, όπως κάθε χρόνο,  παραλάβαμε τις πρώτες ποσότητες καλοκαιρινού πατατοσπόρου.

Για καλοκαιρινό πατατόσπορο, προτιμάμε πατατόσπορο Κύπρου καθώς η περίοδος συγκομιδής του Κυπριακού πατατοσπόρου στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι από τέλη Απριλίου μέχρι αρχές Μαΐου.

Έτσι το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την συγκομιδή, μέχρι και την φύτευση του κυπριακού πατατοσπόρου είναι τέτοιο ώστε η διαδικασία "σπασίματος του ληθάργου" να γίνεται απολύτως φυσικά χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση φαρμάκων ή/και λοιπών τεχνικών με τις όποιες συνέπειες μπορεί να έχουν στην ποιότητα και στην απόδοση του καλοκαιρινού πατατοσπόρου.


Μακροχρόνια συνεργασία, σταθερή ποιότητα
Αξιοποιώντας την μακροχρόνια συνεργασία με συγκεκριμένη εταιρεία στην Κύπρο ελέγχουμε την διαδικασία παραγωγής σε όλα τα στάδια της, από της αρχή, αναζητώντας πρωτογενές υλικό ανωτέρας ποιότητας το οποίο παραδίδουμε εμείς, ζητώντας εγγυήσεις για την σωστή παραγωγική διαδικασία, ενώ ιδιαίτερη σημασία δίνουμε και στην αποθήκευση αλλά και μεταφορά και διανομή του πατατοσπόρου. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι έχουμε στην διάθεση μας καλοκαιρινό πατατόσπορο της καλύτερης δυνατής ποιότητας.

Ποικιλίες: Soprano, Spunta, Liseta
Οι ποικιλίες που διαθέτουμε είναι οι Soprano, Spunta και Liseta.
Οι πρώτες ποσότητες είναι ήδη διαθέσιμες από τις αρχές Ιουλίου. Επειδή εμπορευόμαστε μόνον ποσότητες με συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι ποσότητες αυτές είναι περιορισμένες. Γι' αυτόν τον λόγο επικοινωνήστε άμεσα για να διασφαλίσετε ότι θα υπάρχουν ποσότητες διαθέσιμες για εσάς.

Το παραπάνω περιεχόμενο αποτελεί το Newsletter της εταιρείας μας για τον μήνα Ιανουάριο του 2023.




GPK Agrohellas Ltd - 38 Vouliagmenis Avenue -16777-Elliniko-Greece |Tel 0030 2106438470-1 | Fax 0030 2106438470 | info@gpkagrohellas.com
Επιστροφή στο περιεχόμενο