Πατατόσπορος - GPK Agrohellas Ltd

GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Ltd
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πατατόσπορος

painter_headerfooter

Πατατόσπορος


Προτεινόμενες ποικιλίες

Οι ποικιλίες που προτείνουμε  παρά το γεγονός ότι έχουν συγκεκριμένα αναπτυχθεί για καλλιέργεια στις συνθήκες της ευρύτερης περιοχής της λεκάνης της Μεσογείου έχουν δοκιμαστεί και ελεγχθεί εντατικά από εμας σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας πριν ενταχθούν στον κατάλογο μας.

Επιτραπέζιες & Τηγανητές

Βιομηχανικές για τσιπς:Θέλετε να ρωτήσετε κάτι;

Μην διστάσετε να μας καλέσετε:

Ή να μας στείλετε ένα Email:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

* indicates required

Για να λαμβάνετε newsletter με νέα για την πατάτα, τον πατατόσπορο, προσφορές, προϊόντα και εκδηλώσεις από την G.P.K. ΑΓΚΡΟΕΛΛΑΣ Ε.Π.Ε. , που εδρεύει στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης 38 στο Ελληνικό Αττικής με Τ.Κ. 16777 , διαχειριστή της ιστοσελίδας www.gpkagrohellas.com, παρακαλούμε ολοκληρώστε την εγγραφή σας πατώντας το κουμπί «Subscribe» στο τέλος της σελίδας.

Μπορείτε, ανά πάσα στιγμή, να διαγραφείτε από τη λίστα αποδεκτών του newsletter ακολουθώντας τον σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter που λαμβάνετε από εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την Πολιτική Προσωπικών Δεδομένων στην ενότητα Επικοινωνία.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

GPK Agrohellas Ltd - 38 Vouliagmenis Avenue -16777-Elliniko-Greece |Tel 0030 2106438470-1 | Fax 0030 2106438470 | info@gpkagrohellas.com
Επιστροφή στο περιεχόμενο