Όροι Χρήσης - GPK Agrohellas Ltd

GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Logo
GPK Agrohellas Ltd
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όροι Χρήσης

Περιορισμός ευθύνης της εταιρείας G.P.K. ΑΓΚΡΟΕΛΛΑΣ ΕΠΕ  - Δήλωση αποποίησης
 
Το περιεχόμενο του site διατίθεται «ως έχει» και η εταιρεία G.P.K. ΑΓΚΡΟΕΛΛΑΣ ΕΠΕ δεν παρέχει  καμία εγγύηση, ρητή ή μη, σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλότητα του περιεχομένου αυτού  για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό. Η εταιρεία G.P.K. ΑΓΚΡΟΕΛΛΑΣ ΕΠΕ , υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του site στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων.

Επίσης, η εταιρεία G.P.K. ΑΓΚΡΟΕΛΛΑΣ ΕΠΕ  δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται ή ότι θα δίνονται απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που της τίθενται. Ομοίως η εταιρεία G.P.K. ΑΓΚΡΟΕΛΛΑΣ ΕΠΕ  δεν εγγυάται ότι το site ή οποιοδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι εξυπηρετητές ("servers") μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών/ χρηστών παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης / χρήστης και σε καμία περίπτωση η εταιρεία G.P.K. ΑΓΚΡΟΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
 
Τα χαρακτηριστικά των ποικιλιών είναι αποτέλεσμα χρόνιων στατιστικών μελετών και παρατηρήσεων και παρέχονται από την G.P.K. ΑΓΚΡΟΕΛΛΑΣ ΕΠΕ ή/και την SPE SAS ή/και την Meijer Potato BV ή/και την Hammink International BV καλή τη πίστη για την αξιολόγηση και την σύγκριση των προϊόντων μεταξύ τους.

Οι προηγούμενες και καταγεγραμένες αποδόσεις δεν εγγυόνται επόμενες.

Η G.P.K. ΑΓΚΡΟΕΛΛΑΣ ΕΠΕ ή/και η SPE SAS ή/και η Meijer Potato BV ή/και η Hammink International BV δεν έχουν καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε αρνητικά αποτελέσματα λόγω χρήσης των πληροφοριών που περιέχονται στο site είτε των εντύπων που περιέχονται στο site.
GPK Agrohellas Ltd - 38 Vouliagmenis Avenue -16777-Elliniko-Greece |Tel 0030 2106438470-1 | Fax 0030 2106438470 | info@gpkagrohellas.com
Επιστροφή στο περιεχόμενο